Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Voltureja pidetään vampyyrimaailman vaikutusvaltaisimpana perheryhmänä. He ovat ikäänkuin vampyyrimaailman kuninkaallisia. He asuvat Italiassa, Volterrassa ja ovat eläneet yli 3000 vuotta. ja toimivat kuten poliisit, vahtien, että vampyyrien salaisuus pysyy ihmisten tietämättömissä. Volturien vartiosto koostuu 32 jäsenestä. He lähettävät usein muita matkustamaan Volterrasta ehkäistäkseen yli-intoilevia ryhmiä ja pettureita paljastamasta lajiaan. Heitä suojelee muutama voimakas vampyyri, jotka on otettu joukkoon heidän voimiensa ja taitojensa takia. Carlisle on kerran viipynyt ryhmän vieraana, mutta lähti, koska ei halunnut satuttaa ihmisiä ja näin hän perusti oman ryhmänsä Yhdysvaltoihin.

Kun Edward Uudessakuussa lähtee Italiaan tapaamaan Voltureita ja Bella saapuu pelastamaan Edwardin itseltään, Volturit tajuavat,että Bella tietää heidän salaisuutensa. Salaisuuden säilyttämiseksi Volturit päättävät, että Bella täytyy joko muuttaa vampyyriksi, tai tappaa. He päästävät Bellan kuitenkin menemään kun saavat lupauksen, että hänestä tulee pian vampyyri. Aamunkoissa Irina niminen vampyyri varoittaa Voltureita Bellan ja Edwardin tyttärestä, Renesmeestä, jota luulee kuolemattomaksi vampyyrilapseksi. Volturit matkustavat Forksiin tuhoamaan Renesmeen ja muut Cullenit, mutta lähtevät ymmärtäessään, ettei hänestä ole uhkaa vampyyreille. Volturit ovat kutsuneet Carlislen, Edwardin, Alicen, Katen, Benjaminin, Zafrinan ja Bellan liittymään heihin, mutta kaikki ovat kieltäytyneet.

ARO

Aro on yksi Volturien johtajista. Hän pystyy lukemaan kaikki ajatukset(lukuunottamatta Bella Swania), joita hänen koskettamansa henkilö on ikinä ajatellut. Aron vaimon nimi on Sulpicia. Elokuvasarjassa Aroa näyttelee Michael Sheen.

MARCUS

Marcus on toinen Volturien johtajista ja hän aistii suhteet. Marcuksen vaimo oli Didyme, Aron sisko, ja hänellä oli voima tehdä toiset onnellisiksi. Aro kuitenkin tappoi hänet suunnitelmiensa toteuttamiseksi. Elokuvasarjassa Marcusta näyttelee Christopher Heyerdahl.

CAIUS

Caius on kolmas Volturien johtajista. Hänellä ei tiedetä olevan mitään voimaa. Caiuksen vaimo on Athenodora. Elokuvasarjassa Caiusta näyttelee Jamie Campbell Bower.

JANE

Jane on nuori vampyyri ja hän pystyy luomaan kivun illuusion katsomalla uhriaan. Jane on Alecin kaksoissisar. Elokuvasarjassa Janea näyttelee Dakota Fanning.

ALEC

Alec pystyy peittämään muiden aistit. Alec on Janen kaksoisveli. Elokuvasarjassa Alecia näyttelee Cameron Bright. Hän on siis Janen kaksoissisar.

DEMITRI

Demetri pystyy jäljittämään kenet tahansa mistä päin maailmaa tahansa. Häntä esittää Charlie Bewley.

FELIX

Felix on yksi vartijoista. Häntä näyttelee Felixiä näyttelee Daniel Cudmore.

HEIDI - on vampyyri, joka kuljettaa ihmisiä Volturien luo syötäväksi. Elokuvasarjassa Heidiä näyttelee Noot Seear.

CHELSEA - pystyy muuttamaan tunnesiteitä.

RENATA - pystyy luomaan suojaavan kilven.

GIANNA - on Volturien luolassa työskentelevä ihmissihteeri. Hänestä saattaa vielä jonain päivänä tulla yksi Voltureista, tai sitten Volturit pistelevät hänet poskeensa.

Voltureihin kuuluu myös: Afton, Corinja Santiago. Heillä on yliluonnollisia voimia.

 

 

 

 

 

©2020 TwilightFinland - suntuubi.com