Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ihmissudet eivät ikäänny, jos he muuttuvat säännöllisesti susiksi. He paranevat nopeasti, ovat nopeita ja voimakkaita sekä pystyvät kommunikoimaan telepaattisesti toistensa kanssa ollessaan suden muodossa. Aamunkoin lopussa paljastetaan, että Quileute-heimon ihmissudet eivät ole oikeita ihmissusia, koska he eivät muuntaudu kuun liikkeiden mukaan. Sen sijaan he ovat hahmonvaihtajia, jotka ottavat susien muodon, kun taas "Kuun lapset" luokitellaan oikeiksi ihmissusiksi.

SAM ULEY

Sam Uley on La Pushin ihmissusilauman johtaja. Vuoden 2009 elokuvassa Samia näyttelee Chaske Spencer. Samin isänsä, Joshua Uley, hylkäsi hänet ja hänen äitinsä, kun Sam oli vasta pieni. Ennen tuloaan ihmissudeksi hänellä oli romanttisia tunteita Leah Clearwateria kohtaan. Hänen suhteensa Leahiin alkoi kuitenkin hajota muodonmuutoksen jälkeen, koska hän ei saanut kertoa Leahille mikä hänestä oli tullut. Parin seurustelu päättyi lopullisesti, kun Sam leimaantui Leahin pikkuserkkuun Emilyyn. Jacobin mukaan Sam tuntee syyllisyyttä petettyään Leahin ja olevansa vastuussa siitä, kuinka katkera Leahista on tullut. Kun Sam on ihmissusi muodossaan hänen turkkinsa on musta ja hän on kaikkein suurin susista kunnes Aamunkoissa kerrotaan, että Jacobista on tullut häntä pidempi. Hän on lauman johtaja, mutta ei verellisesti; roolin kuuluisi olla Jacobin, mutta hän antoi Samin johtaa laumaa Aamunkoihin saakka.

QUIL ATAERA

Quil on ihmissusi lauman jäsen ja Jacobin "siipimies". Vuoden 2009 elokuvassa Twilight – Uusikuu Quilia näyttelee Tyson Houseman. Häntä kuvataan erittäin lihaksikkaaksi. Hänet mainitaan vain kerran Houkutuksessa, mutta Uudessakuussa hän on jo yksi tärkeistä hahmoista. Toisin kuin suurin osa muista lauman jäsenistä, hän oli iloinen tullessaan ihmissudeksi, koska hän sai vihdoin ystävänsä takaisin. Sutena Quililla on suklaanruskea turkki.

Quil on yksi lauman viidestä jäsenestä. Hän leimaantui Emilyn kaksivuotiaaseen siskon tyttäreen, Claireen. Vaikka se vaikuttaa jokseenkin skandaalilta, Jacob selitti, ettei siinä ole tällä hetkellä mitään romanttista ja että Quil tulee olemaan mitä tahansa Claire koskaan tarvitsee ikänsä myötä, veli, ystävä, suojelija ja lopulta rakastaja.

EMBRY CALL

Embryllä on harmaa turkki jossa on tummia laikkuja ja hän on Jacobin toinen "siipimies". Hän esiintyy muutamaan kertaan Uudessakuussa ja Epäilyksessä. Embry kutsuu Bellaa "vampyyritytöksi, koska hän roikkuu Culleneiden kanssa". Embryn äiti oli Makah-heimon jäsen, eikä Quileutejen; ihmissusigeenit periytyvät isältä pojalle ja Embry on joko Quil Ataeran, Jacob Blackin tai Sam Uleyn velipuoli. Tämä aiheuttaa hieman stressiä laumassa, koska kaikki miehet olivat naimisissa ennen ja jälkeen Embryn syntymän. Vuoden 2008 elokuvassa Embryä näyttelee Kiowa Gordon.

PAUL LAHOTE

Paulilla kerrotaan olevan vihanpuuskia, mikä aiheuttaa hänen muuttumisen suden muotoon. Paul on yksi suurimmista susista ja hänellä on tumman harmaa turkki. Hän on lauman väkivaltaisin jäsen ja hän vihastuu kuullessaan, että Jacob on kertonut laumasta Bellalle ja muuttuu sen takia sudeksi ja lähes hyökkää Bellan kimppuun. Hänellä ei näytä olevan sairaita ajatuksia Bellaa tai Jacobia kohtaan. Aamunkoin toisen osion alussa Paul on leimaantunut Jacobin isosiskoon Racheliin. Se ärsyttää Billyä ja Jacobia, koska hän on aina heidän kotonaan tyhjentämässä jääkaapin; kuitenkin Billy on iloinen, että Rachel jää Paulin takia pidemmäksi aikaa kotiin. Alex Meraz näyttelee Paulia vuoden 2009 elokuvassa Twilight – Uusikuu.

JARED

 

Jared oli ensimmäinen joka muuttui sudeksi Sam Uleyn jälkeen. Hän on yksi lauman viidestä leimaantuneesta jäsenestä; hän leimaantui Kimiin, tyttöön joka istui hänen vieressään luokassa. Ennen kuin hänestä tuli ihmissusi hän ei ikinä huomannut Kimiä, mutta muodonmuutoksen jälkeen hän katsoi tyttöön ja leimaantui. Bronson Pelletier näyttelee Jaredia vuoden 2009 elokuvassa Twilight – Uusikuu.

LEAH CLEANWATER

Leah on ainoa naispuolinen ihmissusi Quileute-heimon historiassa. Hän muuttui ihmissudeksi Uudenkuun tapahtumien aikoihin, samoihin aikoihin kuin hänen pikkuveljensä Seth. Tämän muuttumisen on kerrottu aiheuttaneen heidän isänsä Harryn äkillisen sydäkohtauksen ja kuoleman. Leah seurusteli Sam Uleyn kanssa vuosia, kunnes hänen pikkuserkkunsa Emily tuli vierailulle ja Sam leimaantui häneen. Näin Sam jätti Leahin murtuneine sydämineen Emilyn takia. Se teki Leahista katkeran ja kyynisen.

Aamunkoissa Leah liittyy Jacobin laumaan, jotta pääsisi eroon Samista. Hän jakaa Jacobin kanssa muutamia uskoja ja juttutuokioita. Kun hän viettää enemmän aikaa Jacobin laumassa, hänestä tulee iloisempi ja se tekee huomattavia muutoksia hänen asenteeseensa, sillä hänestä tulee vähemmän kiukutteleva ja positiivisempi. Ihmisenä häntä on kuvattu kauniiksi Bellan ja Jacobin silmin. Sutena hän on pienempi kuin muut, vaalean harmaa ja nopein kaikista susista. Epäilyksessä häntä näyttelee Julia Jones.

 

SETH CLEANWATER

 

 

Seth on Leahin pikkuveli ja La Pushin lauman jäsen. Hänellä on hiekanvärinen turkki. Hän muuntautuu ihmissudeksi Uudenkuun tapahtumien aikoihin, samoihin aikoihin kuin hänen siskonsa. Uusikuussa ja Epäilyksessä hän pitää Jacobia "idolinaan" ja Bella kuvasi hänen muistuttavan nuorempaa Jacobia. Seth pysyy Bellan ja Edwardin kanssa Epäilyksessä, kun uudet vampyyrit hyökkäävät, vaikka onkin vain 15-vuotias. Seth ilmestyy myös Edwardin ja Bellan häihin Aamunkoissa. Edwardin mukaan hänellä on erittäin puhtaat ja rehelliset ajatukset. Elokuvassa Twilight - Epäilys Sethiä näyttelee Boo Boo Stewart (ei sukua Kristen Stewartille).

 

COLLIN JA BRADY

Collin ja Brady ovat kaksi uusinta lauman sutta. Epäilyksessä heidän kerrotaan muuttuneen susiksi 13-vuotiaina ja he esiintyvät Aamunkoissa osana Samin laumaa. Kuvassa he ovat oikealla olevat kaksi nuorempaa poikaa.

EPHRAIM BLACK

Ephraim on Billy Blackin isoisä ja viimeinen Quileute heimon päällikkö. Kuvassa myös Carlisle, kun Ephraim ja Carlisle sai tehtyä sovinnon metsästysalueista.

©2020 TwilightFinland - suntuubi.com