Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Renesmee Cullen on Bellan ja Edwardin yhteinen lapsi.

Renesmee syntyi 10.9. eli kolme päivää ennen Bellan 19-vuotissyntymäpäivää. Renesmee syntyy kirjassa Aamunkoi, ja saa alkunsa Edwardin ja Bellan viettäessä häämatkaa Esmensaarella.

Renesmee kehittyy nopeasti ja syntyy jo kuukauden raskauden jälkeen. Ennen syntymäänsä hän aiheuttaa tahattomasti suuria tuskia Bellalle kasvaessaan niin nopeasti ja ollen tarpeeksi voimakas rikkoakseen Bellan luita. Edward voi kuitenkin kuulla Renesmeen ajatukset, ja saa näin tietää, että Renesmee rakastaa Bellaa jo vatsassa kovasti, ja yrittää välttää suuria liikkeitä. Synnyttäessään Renesmeetä Bellan tila pahenee niin huonoksi, että Edwardin on muutettava Bella vampyyriksi. Heti Renesmeen syntymän jälkeen Jacob leimautuu tyttöön.

Vampyyri Irina näkee Renesmeen ja luulee tätä "kuolemattomaksi lapseksi", lapseksi joka on hyvin nuorena muutettu vampyyriksi, joiden luominen on vampyyriyhteisössä jyrkästi kiellettyä. Irina matkaa Volturien (ks. valikosta Volturit) luo, ja nämä matkustavat Forksiin surmaamaan Renesmeen. Cullenien perhe kerää paikalle todistajia, joiden on tarkoitus todistaa Renesmeen olevan puolivampyyri, ei kuolematon lapsi. Alice ja Jasper tuovat paikalle toisen puolivampyyrin, Nahuelin, joka selittää, että puolivampyyrit eivät aiheuta vaaraa vampyyreille. Volturien ei auta kuin myöntää tappionsa ja palata takaisin Italiaan.

  • ULKONÄKÖ:

Nimi Renesmee on Esme Cullenin ja Renée Dwyerin nimien sekoitus. Hänen toinen nimensä Carlie taas on Carlisle Cullenin ja Charlie Swanin sekoitus. Hänellä on samat kasvonpiirteet kuin Edwardilla, ja hänellä on pronssiset kiharat. Hänen silmänsä ovat suklaanruskeat kuten Bellalla tämän ollessa ihminen. Bella ja Jacob kuvailevat Renesmeetä maailman kauneimmaksi ihmiseksi.

  • ERIKOISKYVYT:

Hänen sydämensä pumppaa verta, ja hänen ihonsa on lämmin ja pehmeä. Hän on vahva kuten muutkin vampyyrit. Hänen erikoisvoimiinsa kuuluu omien ajatuksien siirtäminen toisille kosketuksen välityksellä sekä läpitunkeva henkinen suoja. Renesmee voi selvitä syömällä pelkkää ihmisten ruokaa, mutta suosii verta. Renesmee kasvaa nopeasti sekä henkisesti että fyysisesti, ja hän osaakin puhua vain seitsemän päivää syntymänsä jälkeen ja Aamunkoin lopussa hän voi lukea, juosta, metsästää ja tehdä muita asioita, jotka olisivat mahdottomia muille samanikäisille. Hänen älykkyytensä tyrmistyttää kaikki - varsinkin Bellan ja Edwardin - ja hän ymmärtää mitä hänen ympärillään tapahtuu kun Volturit saapuvat. Jacob antaa Renesmeelle lempinimeksi "Nessie", koska hänen mielestään koko nimi on liian pitkä. Bella ei pidä siitä, että hänen lapsensa nimi tulee Loch Nessin hirviöstä. Renesmee kasvaa fyysistä kasvua noin seitsemän vuotta, kunnes hän on täysikasvuinen, ja ikääntyminen loppuu.

 

 

©2020 TwilightFinland - suntuubi.com