Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ELOKUVIEN MUSIIKKIVIDEOT:

 

HOUKUTUS

 

Paramore kirjoitti kappaleen varta vasten Twilight – Houkutus -elokuvaa varten.  Paramoren laulaja Hayley Williams on kertonut kuuluvansa kirjasarjan ihailijoihin ja on sanonut:

»"Houkutus on ensimmäinen kirjasarja, jonka olen koskaan lukenut. En niinkään pitänyt Harry Potter -kirjoista, vaikka rakastankin niistä tehtyjä elokuvia. Houkutus todella sai huomioni ja on pitänyt sen. Olen todella innoissani näkemään millainen tämä kirja on elokuvana ja innoissani myös siitä, että meidän bändimme saa olla osa tätä ilmiötä. Valitsin nimeksi "Decode", koska laulu rakentaa jännitettä, vaikeuksia, vihaa ja hämmennystä Bellan ja Edwardin välille. Bellan mieli on ainoa jota Edward ei voi lukea ja minusta tuntuu, että se on iso osa ensimmäistä kirjaa ja se on yksi este heille voitettavaksi.Se on yksi jännite, joka tekee kirjan vieläkin paremmaksi."»

Virallinen musiikkivideo julkaistiin 3. marraskuuta 2008 MTV:llä ja MTV.com:issa. Videon ohjasi Shane Drake. Videolla bändin jäsenet kävelevät ja esiintyvät Tennesseessä, Nashvillen metsissä.

--

UUSIKUU

 

7. lokakuuta 2009 julkaistiin Death Cab for Cutien singlen "Meet Me On the Equinox" virallinen musiikkivideo. Video sisältää kohtauksia ja kuvia Twilight – Uusikuu -elokuvasta.

Basisti Nick Harmer kertoi: "Me kirjoitimme "Meet Me On the Equinoxin" kuvastamaan keskeisiä teemoja ja motiiveja jotka kulkevat läpi Houkutus-sarjan ja me halusimme saada välitettyä sen epätoivoisen tunteen lopuista ja aluista jotka niin voimakkaasti vaikuttavat päähenkilöihin".

Laulaja Ben Gibbard kertoi, ettei ollut lukenut kaikkia Houkutuksen osia ja että laulu kertoo enemmän hänen omasta elämästään kuin Stephenie Meyerin luomasta kuvitteellisesta maailmasta. Gibbard kertoi: "Halusin vain jotakin, joka tavallaan tunnelmaltaan sopii tarinaan ja elokuvan kohtauksiin, jotta ne voitaisiin tavallaan laittaa yhteen, mutta joka ei kertoisi tarinaa jota katsotaan valkokankaalla".

Musiikkivideolla yhtye soittaa hylätyssä, pimeässä huoneessa kappalettaan samalla kun videolla nähdään kohtauksia Uusikuu -elokuvasta.

--

EPÄILYS:

 

Muse-Neutron Star Collision (Love Is Forever)

Kappale julkaistiin singlenä 17. toukokuuta 2010. Muse on luovuttanut kappaleitaan kahteen edelliseen sarjan elokuvaan: Vuoden 2008 elokuvaan Twilight – Houkutus he luovuttivat kappaleen "Supermassive Black Hole" ja vuoden 2009 elokuvaan Twilight – Uusikuu kappaleen "I Belong to You" [New Moon Remix]". Toukokuun alussa Stephenie Meyer kertoi virallisilla kotisivuillaan, että Muse tekee elokuvan soundtrack-levylle kappaleen, josta tulee myös heidän singlensä. Myöhemmin saatiin tietää, että kappale on nimeltään Neutron Star Collision (Love is Forever). Singlen musiikkivideo julkaistiin 20. toukokuuta 2010 ja sen ohjasi Anthony Mandler. Musiikkivideossa näytetään bändin soittoa ja pätkiä elokuvasta Twilight – Epäilys.

Muse : muse.mu/

~~~~~~~~~~

AAMUNKOI 1:

 

AAMUNKOI 2:

Christina Perrin    A Thousand Years

on Twilight aamunkoin uusi musiikkivideo. Oikeastaan se on tunnusmusiikkina sekä ensimmäisessä että toisessa osassa. Perri sai huomattavasti julkisuutta kappaleen esittämisestä Twilight-sävytteisessä musiikkivideossaan. Kuuntele kappale tästä:

 

©2020 TwilightFinland - suntuubi.com