Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Victoria (esittely kohdassa "muut hahmot") loi kostoksi Edwardille vampyyriarmeijan. Hän halusi kostaa Edwardille puolisonsa Jamesin kuoleman (jonka Edward tappoi, sillä James yritti tappaa Bellan). Epäilyksessä kuitenkin Victoria ja hänen koko vastasyntyneiden armeija kohtasivat vampyyrielämänsä lopun. Cullenit ja ihmissudet yhdistävät voimansa, ja voittavat vastasyntyneiden armeijan. Tässä esiteltynä vastasyntyneiden armeija (jotka ovat esitelty kirjassa Bree Tannerin elämä):

RILEY BIERS

Riley on yksi Victorian luomista vastasyntyneistä. Hänet muutettiin vampyyriksi ollessaan noin Bellan ikäinen (18). Kirjassa (Epäilys) Riley on kuvattu pitkäksi ja lihaksikkaaksi, jolla on kirkkaanpunaiset silmät ja vaaleat hiukset. Kun Riley on kerännyt jonkinlaista kontrollia verenhimonsa suhteen, hän auttaa Victoriaa tämän vastasyntyneiden vampyyrien kanssa. Hän toimii Victorian "sätkynukkena". Hän hoitaa työnsä vastuuntuntoisesti, sillä on rakastunut Victoriaan. Victoria teeskentelee tuntevansa samoin Rileyta kohtaan. Lopulta taistelussa vastasyntyneet Cullenien perhettä vastaan Epäilyksen lopussa, Edward yrittää selittää Rileylle, että Victoria on valehdellut rakkaudestaan Rileyta kohtaan. Ensin Edward yrittää saada Rileyn lopettamaan taistelun, mutta koska Riley uskoo Victorian rakastavan häntä, hän taistelee. Edward tappaa hänet Seth Clearwaterin avustuksella. Elokuvassa (ja kuvassa) Twilight – Epäilys Rileyta näyttelee Xavier Samuel.

BREE TANNER

Breen isä on lyönyt häntä Breen äidin jätettyä tämän. Bree karkasi kotoa ja asui Seattlen kaduilla, kun Riley löysi hänet. Riley tarjosi Breelle juustohampurilaisen, ja tämän jälkeen vei hänet Victorialle, joka teki Breestä vampyyrin. Bree, samalla tavalla kuin muutkin vampyyrit, uskoi alkuperäisiin vampyyritarinoihin, joten pelkäsi tämän takia aurinkoa ja roviota. Myöhemmin Breen hyvän ystävän Diegon näyttäessä Breelle nämä tarinat epätosiksi, hän oli helpottunut ja oli aikeissa kertoa tästä Rileylle. Hän on tottunut elämäänsä vampyyrina, muttei silti ymmärrä, miksi Riley luo uusia vampyyreita. Bree pitää lukemisesta ja hän on rakastunut Diegoon ja Diego häneen. Lopussa selviää, että Victoria oli tappanut Diegon. Carlisle olisi ollut valmis säästämään tytön hengen, jos hän lupaa käyttäytyä, mutta Volturit eivät halunneet säästää yhdenkään vastasyntyneen henkeä ja surmaavat Breen Epäilyksen lopussa. Breetä näyttelee Jodelle Ferland. Breestä on oma kirjansa "Bree Tannerin lyhyt elämä". Siinä syvennytään Breehen, ja muihin vastasyntyneisiin paremmin ja moni asia avautuu lukialle vieläkin paremmin.

DIEGO - Yksi Breen ystävistä. Hän oli 18-vuotias, kun hänet muutettiin vampyyriksi. Diego pitää Rileytä yhtenä parhaista ystävistään ja luottaa häneen, mutta epäilee silti Rileyn motiiveja. Luottamus Rileytä kohtaan koituu hänen kohtalokseen. Hän ihastuu Breehen.

"FREAKY" FREDBreen ystävä. Fredin kyky on luoda paha olo muille vampyyreille, jos he katsovat häntä tai ajattelevat häntä. Hän käyttää kykyään pitääkseen muut vastasyntyneet loitolla hänestä.Tämän takia muut vampyyrit kutsyvat häntä nimellä 'Freaky Fred'. Hänet on kuvailtu komeaksi ja vaaleatukkaiseksi.Hän pääsee kyvyllään karkuun, eikä osallistu sotaan Culleneita vastaan. Hän pyytää Breetä mukaansa, mutta Bree uskoo näkevänsä ihastuksensa Diegon taistelukentällä ja ei lähde mukaan. Riley on kuitenkin tappanut Diegon.

RAOUL - Vastasyntyneiden jengin johtaja. Bree ei pidä hänestä lainkaan. Oikeastaan hän tuntuu pelottavan Breetä, koska repii armeijakavereiltaan usein raajoja irti. Hänellä tuntuu olevan kyky viehättää ihmisiä. Tämä tuntuu kuitenkin toimivan vain ihmisiin, jotka eivät ole kovin fiksuja.

 

©2020 TwilightFinland - suntuubi.com