Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Denalin lauma

 

Denalin lauman perusti Sasha, joka muutti Tanyan, Katen ja Irinan vampyyreiksi. He pitivät Sashaa äitinään sekä toisiaan siskoksina. Kun Sasha loi kuolemattiman lapsen, Vasiliin, ja tuli Volturien tuhoamaksi, Tanya otta lauman johdon käsiinsä. Siskokset huvittelivat usein viettelemällä paikallisia miehiä. Nämä rakastajat päätyivät tavallisesti suupaloiksi eivätkä olleet koskaan kuvioissa pitkään. Niihin aikoihin kun Tanya siskoineen oli sopeutunut vegetaristiseen elämäntapaansa, he tapasivat Carmenin ja Eleazarin. Uudet tulokkaat olivat otettuja Denalin lauman armollisesta valinnasta. Tanya pyysi heitä jäämään ja kokeilemaan tätä elämäntapaa. Uudet tulokkaat jäivät ja pian järjestelystä olikin tullut pysyvä. Näinä vaikeina aikoina heihin liittyi Garrett, kiertolainen, joka oli kiintynyt Kateen.

Kuten tekstissä kerrotaan, että Denalit ovat vegetaristeja, he elävät Cullenien tapaan eläinten verellä.

Tanyan kerrotaan olleen kiinnostunut Edwardista, mutta Edward ei tuntenut samoin Tanyaa kohtaan, eikä suhdetta koskaan muodostunut.

 

TANYA

Tanya on Denalien johtaja ja hänellä kuvaillaan olevan vaaleat hiukset, joissa on mansikanpunaisia vivahteita. Hänen puheestaan on vielä havaittavissa hienoinen venäläinen aksentti ajoilta jolloin hän oli vielä ihminen. Hän oli kerran kiinnostunut Edwardista, vaikka Edwardilla ei ollutkaan samoja tunteita Tanyaa kohtaan.

CARMEN

Carmen puhuu sujuvasti espanjaa ja oli ensimmäinen, joka kuunteli eikä pelännyt Renesmeetä. Alla oleva Eleazar on Carmenin puoliso.

ELEAZAR

Eleazar on Volturien entinen jäsen ja puhuu myös sujuvasti espanjaa, kuten puolisonsa Carmen. Hänellä on kyky tunnistaa muiden vampyyreiden lahjat.

GARRETT

Garrett on pitkähkö vampyyri, jolla on pitkät hiekanväriset hiukset joita hän pitää sidottuina niskassaan. Hän on Carlislen hyvä ystävä. Hän on myös seikkailija ja kertoo olevansa amerikkalainen patriootti. Hän liittyi Denaliin Aamunkoissa ja hänestä tulee Katen puoliso.

KATE

Kate kuvataan kauniiksi blondiksi. Hänen erikoiskykynsä on luoda sähköinen kerros ihonsa päälle, jolla hän voi antaa sähköiskuja muille. Hän opettaa Bellaa käyttämään (Aamunkoi osa 2) tämän henkistä suojakilpeä suojaamaan ympärillä olevia.

IRINA

Irina on Laurentin entinen ystävä. Hän kantaa kaunaa ihmissusia vastaan, koska he tuhosivat Laurentin, mutta tulee tekemään sovintoa Culleneiden kanssa Aamunkoissa. Ennen kuin hän pystyy puhumaan heille, hän näkee Renesmeen ja olettaa, että hän on kuolematon lapsi ja kertoo epäilyksistään Voltureille. Havaittuaan, ettei Renesmee ole kuolematon lapsi, hän ilmoittaa Voltureille ottavansa täyden vastuun virhearviostaan. Volturit tuhoavat Irinan tämän virheen takia ja palaavat kotiin. Irinan raaka teloitus on hänen järkytys hänen sisarilleen Katelle ja Tanyalle. 

 

Twilight – Aamunkoissa Garrettia näyttelee Lee Pace, Irinaa Maggie Grace, Eleazaria Christian Camargo, Katea Casey LaBow, Carmenia Mía Maestro ja Tanyaa MyAnna Buring.

 

©2020 TwilightFinland - suntuubi.com